Találd meg az Igazit!

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York és Miranda Hobbes élete irigylésre méltó, ahogySex-and-the-City-Video Manhattan-ben boldogan élték a szinglik életét. Gondolom rájöttél, hogy a Szex és New York szereplőiről van szó, és biztos Te is láttad a filmet.

A nők többsége Carrie és Samantha gondtalan élete után áhítozik, ahogy méregdrága cipőkben, puccos éttermekben önfeledten jól érzik magukat. Ahogy élvezik és szinte habzsolják a szingliség minden jóságát.

De valóban irigylésre méltó a szingli élet?

Carrie annyira áhítozik egy férj után, hogy egyszer csak úgy dönt, beköti a fejét. A saját fejét, vagyis hozzámegy saját magához.

Fura dolog igaz? A lényeg, hogy egyszer mindenki szeretné megtalálni a párját, a Nagy Ő-t, ahogy bizonyára Te magad is.

Bár ahol mi élünk nem Manhattan, de Te is megtalálhatod a saját Nagy Ő-det, csak keresned kell!

Hogy hol? Hogyan? Miként találd meg az Igazit?

Az interneten!

Az internet térhódításával egyre több mindent intézünk online. Bevásárolunk a háztartásra, ruhát veszünk, intézzük a bankügyeket és értesülünk a nagyvilág dolgairól. A világhálón mindent megtalálunk, amire csak szükségünk van, és hála a társkereső oldalaknak, ma már akár a szerelmet is megtalálhatjuk.

Az internetes tá2 Laptops with male and female avatars and hearts floating between themrskereső oldalak tulajdonképpen egy helyre gyűjtik az azonos célokkal rendelkező embereket. Mindenki, aki ilyen oldalra regisztrál ugyanazt szeretné. Társat találni, legyen szó akár alkalmi kapcsolatról, akár hosszú távú kapcsolat keresésről, házasságról.

Rengetegen próbálták már a társkeresés ezen formáját, a vélemények pedig megoszlanak.

Lehet, hogy már magad is kipróbáltad ezt a csatornát, és lehetnek pozitív és negatív tapasztalataid. A statisztikák a negatív megtapasztalások ellenére még mindig azt mutatják, hogy sikeresebben lehet társat találni online, mint bármelyik buliban, szórakozóhelyen.

Ha eddig szinte csak kudarcaid voltak az online társkereső oldalakkal kapcsolatban, vagy mnő virág monitorég nem is próbáltad, akkor most itt a lehetőség arra, hogy minden szabályt, trükköt elsajátíts, hogy végre célirányosan – azok között a férfiak között keresgélve, akik az általad megálmodott férfit testesítik meg – kutass a szerelem után, és sikeres légy, akár meg is találd az Igazit!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mire kell odafigyelned, milyen szabályokat célszerű betartani ahhoz, hogy a megálmodott férfit megtaláld az internet segítségével, akkor kattints erre a szövegre!


No Comments (yet)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://noisikerakademia.com/talald-meg-az-igazit/trackback/